Citronen med de mange smagsfacetter

En god start på året betyder bare alt – og hold da op for en start! Hele januar måned har jeg været så privilegeret at tilbringe i selskab med JR, MK, SAA og NW (holdets nyeste spire) der tilsammen udgør den hårde (citron)kerne i addLemon.

Alle fire har har på hver deres måde gjort at mit ophold hos addLemon har været en super fed oplevelse. Fælles for dem alle er dog et super godt humør og en stor overbærenhed – især når undertegnede blev ved med at stille spørgsmål (især til MK) og tempoet enkelte gange blev sat ned på på “cruiser mode”.

Opholdet har budt på meget mere end jeg havde kunnet håbet på. Udover den kreativ sparring, er jeg blevet introduceret til emner som “svensk-for-begyndere”, saftevandets mange smage/farver, evolutionsteorier, skateboardingens mange facetter, diverse dommedagsprofetier, børneopdragelse, seværdigheder i Barcelona, Østrigs historie, sjove film på Youtube etc.

I dag er min sidste dag på bureauet og jeg vil sgu komme til at stedet, JR, MK, SAA og NW. Derfor skal der heller ikke lyde et “farvel”, men derimod et “later skater” til hele addLemon-banden!

0 Kommentarer
Skriv kommentar